Екс-тренер Володимира Кличка натякнув на можливе повернення українця на ринг

Поділитися
Екс-тренер Володимира Кличка натякнув на можливе повернення українця на ринг Володимир Кличко завершив кар'єру у 2017 році © podrobnosti.ua
Легендарний українець може повернутися в бокс.

Тренер українського екс-суперважковаговика Володимира Кличка (64-5, 53 KO) Джонатон Бенкс прокоментував чутки про можливе повернення його екс-підопічного в ринг.

"Я говорив з Володимиром тиждень чи два тому. Все, що я можу сказати – все можливо. Я не можу сказати більшого в інтерв'ю", – передає слова Бенкса vRINGe з посиланням на IFL TV.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли про те, що стримінгова платформа DAZN запропонувала Володимиру Кличку контракт у розмірі 40 мільйонів доларів за повернення на ринг. За контрактом Кличко повинен провести три поєдинки.

Перший бій – в Німеччині проти суперника, який входить в топ-10 світового рейтингу. Другий і третій – у Лондоні на стадіоні "Уемблі" з британцями Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі.

Крім гарантованих 40 мільйонів за контрактом, Кличко повинен був отримувати відсоток відрахувань з доходів за телеправа у другому і третьому поєдинках.

У своєму останньому поєдинку 29 квітня 2017 року в Лондоні на стадіоні "Уемблі" Кличко зустрічався з Ентоні Джошуа. Британець побував у нокдауні, але в підсумку зумів повернутися в бій і нокаутувати українця в одинадцятому раунді.

У контракті боксерів був прописаний пункт про реванш, однак Кличко прийняв рішення повісити рукавички на цвях.

Раніше стало відомо про те, що 47-річний екс-чемпіон світу заявив про пропозицію бою з Володимиром Кличком.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі