Екс-тренер "Дніпра" може очолити "Челсі" - ЗМІ

Поділитися
Екс-тренер "Дніпра" може очолити "Челсі" - ЗМІ Рамос пішов з "Дніпра" в 2014 році © football.ua
Керівництво лондонського клубу обговорює варіант відставки Жозе Моуріньо.

У разі відставки Жозе Моуріньо новим тренером "Челсі" може стати екс-наставник "Дніпра" Хуанде Рамос. За інформацією британської преси, саме в ньому власник лондонського клубу Роман Абрамович бачить заміну Моуріньо.

Правда, повідомляється, що іспанець може очолити лондонський клуб на тимчасовій основі, а саме до кінця сезону. За інформацією The Times, Рамос зможе налагодити взаємини між футболістами "Челсі", які зіпсувалися останнім часом.

Керівництво "Челсі" ще буде обговорювати з Абрамовичем майбутнє Моуріньо. При цьому наголошується, що на наступний день після поразки від "Борнмута" керівники лондонського клубу близько 9 годин обговорювали роботу португальця, оцінювали можливих кандидатів йому на заміну, а також говорили про суму неустойки за розрив контракту з Моуріньо. Тоді португальцю вирішили дати ще один шанс, але потім лондонці програли і "Лестеру".

На даний момент "Челсі" займає лише 16-е місце в англійській Прем'єр-лізі. Лондонці набрали 15 очок у 16 матчах.

Нагадаємо, Рамос залишив "Дніпро" в 2014 році. З тих пір він залишався без роботи. Іспанський тренер перед своїм відходом привів дніпропетровців до срібних медалей чемпіонату.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі