Екс-скаут "Бенфіки" очолив селекційну службу "Шахтаря"

Поділитися
Екс-скаут "Бенфіки" очолив селекційну службу "Шахтаря" "Шахтар" підписав контракт з екс-скаутом "Бенфіки" © ФК Шахтер
Донеччани посилили скаутську службу.

Донецький "Шахтар" уклав угоду з колишнім шеф-скаутом португальської "Бенфіки" Жозе Боту, який став керівником селекційної служби клубу. Про це повідомив генеральний директор донецької команди Сергій Палкін. Жозе Боту очолював скаутів лісабонського клубу протягом 10 років, відповідаючи не тільки за покупку, але і за вигідний продаж футболістів.

"Клуб уклав угоду з новим керівником селекційної служби – португальцем Жозе Боту. Жозе має десятирічний досвід успішної роботи головним скаутом "Бенфіки".

Впевнений, він підсилить наш напрямок скаутингу, виведе роботу з пошуку талановитих гравців ще на більш високий рівень. Ласкаво просимо в "Шахтар", Жозе", – написав Палкін.

Відзначимо, що серед головних трансферних продажу Боту з "Бенфікою" стали Неманья Матіч ("Ман Юнайтед"), Давид Луїс ("Челсі"), Анхель Ді Марія (ПСЖ), Ян Облак ("Атлетіко") та інші.

У минулому сезоні "гірники" вийшли в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, знову завоювали Суперкубок і Кубок України, а також другий рік поспіль стали чемпіонами України.

В нинішнє трансферне вікно донецький клуб вже покинули Бернард, Фред (перейшов в МЮ), Факундо Феррейра (став гравцем португальської "Бенфіки"), а також команда може втратити ще кількох гравців, в тому числі і багаторічного капітана Даріо Срну.

Раніше повідомлялося про те, що "Шахтар" готує трансфер найкращого бомбардира чемпіонату Бразилії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі