Екс-гравець збірної України з футболу Левченко відмовився працювати на російському телеканалі

Поділитися
Екс-гравець збірної України з футболу Левченко відмовився працювати на російському телеканалі Левченко не захотів працювати в Росії © iSport.ua
Євген Левченко заявив, що у нього є чітка позиція з даного питання.

Футбольний експерт і колишній футболіст національної збірної України Євген Левченко розповів про те, що йому кілька разів пропонували роботу на російському телебаченні.

"Кілька разів дзвонили з "Матч ТВ", пропонували роботу. Я спочатку подумав, що це якийсь розіграш. Адже я 4 роки не відвідував Росію зі зрозумілих причин, у мене чітка позиція з цього приводу.

Сказав їм, що на даний момент спільна робота неможлива. Поки є конфлікт між двома державами, я не зможу пояснити самому собі мотиви, чому я їду туди працювати. Для мене це питання закрите.

В плані фінансів там були безмежні можливості. Це в кілька разів більше, ніж я отримую за роботу і в Україні, і в Нідерландах", - заявив Євген в ефірі програми "Вацко Live".

Нагадаємо, Євген Левченко в період з 2002 по 2009-й рік провів за збірну України з футболу вісім матчів, однак результативними діями не відзначився.

Раніше повідомлялося про те, що Україна і Росія можуть зіграти тільки у фіналі Ліги націй.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі