Екс-гравець збірної України Девіч не планує йти з російського "Рубіна"

Поділитися
Екс-гравець збірної України Девіч не планує йти з російського "Рубіна" Девіч двічі виходив на заміну
Українець сербського походження почав виходити на поле у складі казанського клубу.

Марко Девіч двічі поспіль вийшов на заміну у складі "Рубіна": у поєдинку Ліги Європи проти "Сьона", а також в матчі чемпіонату Росії проти "Динамо". Екс-гравець збірної України та харківського "Металіста" зіграв за казанський клуб вперше з 31 серпня 2014 року. І тепер не розглядає варіантів зміни клубу.

"Тренера, який мені не довіряв, зараз немає, і щось обговорювати не хотілося б. Треба дивитися в майбутнє. Зараз мені довіряють, раз випускають на поле. А коли тобі довіряють, то сили додаються. Хочеться довести, що не дарма перебуваю в команді. Я дуже радий, що виступаю за "Рубін" і дуже хочу грати тут. Який сенс йти, якщо я граю? Навіть не хочу розглядати варіант відходу з Рубіна", - сказав Девіч.

Зазначимо, що результативними діями у двох матчах Девіч не відзначився. Однак гравець впевнений, що ще додасть: "У клубі є всі умови для того, щоб рости".

Читайте також: Мілевський розглядає варіанти з усього світу, Україна не в пріоритеті

Нагадаємо, в попередньому сезоні Девіч не потрапляв у склад "Рубіна", після чого відправився в оренду в катарский "Аль-Райян". У міжсезоння з'являлася інформація про те, що форвард може перейти в сербський "Партизан", однак цей трансфер в підсумку так і не відбувся.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі