Екс-гравець "Динамо" готовий покинути бельгійський клуб заради Євро-2020 зі збірною України

Поділитися
Екс-гравець "Динамо" готовий покинути бельгійський клуб заради Євро-2020 зі збірною України Макаренко виступає за "Андерлехт" © ФФУ
Євген Макаренко не має ігрової практики.

Півзахисник "Андерлехта" Євген Макаренко розповів про бажання покинути бельгійський клую заради участі на Євро-2020 зі збірною України.

"Чи є шанс з новим тренером? Я розмовляв з ним, але відповідь так і не почув. Запитав: "Коуч, є шанси доводити зараз, боротися за місце в основі, щоб бути в обоймі?" Він так і не відповів. Кажу: "Якщо ви на мене не розраховуєте, щоб я знав". Він каже: "Скажу тобі трохи пізніше". Це для мене толком не відповідь.

Звичайно Євро-2020 для мене це зараз завдання №1. Найцікавіше, що зараз відчуваю себе по здоров'ю чудово. Спокійно можу зараз грати в цій команді. Знаю, що на моїй позиції грає футболіст на голову вищий за мене, зрозуміло, що ти будеш щось там думати, працювати або шукати щось. А коли, по-перше, результати не дуже, по-друге, команда грала не дуже, і при цьому ти не граєш – ось це найприкріше. Якщо нічого не зміниться, буду намагатися піти, щоб пограти до Євро-2020 максимальну кількість матчів. Це завдання на 2020 рік", – сказав Макаренко в інтерв'ю YouTube-каналу "Бомбардир".

Нагадаємо, Макаренко став гравцем "Анлерлехта" в квітні минулого року, перейшовши з "Кортрейка". У цьому сезоні екс-гравець "Динамо" лише двічі потрапляв у заявку на матч, але на поле не виходив.

Раніше повідомлялося про те, що бельгійський футбольний клуб оголосив про відставку тренера прямо під час матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі