Екс-голкіпер "Динамо" Рибка пропустив сім голів у матчі чемпіонату Туреччини

Поділитися
Екс-голкіпер "Динамо" Рибка пропустив сім голів у матчі чемпіонату Туреччини Рибка пропустив від "Фенербахче" © football.ua
Український воротар провалив поєдинок у Туреччині.

"Карабюкспор" з трьома українцями у складі ганебно програв вдома "Фенербахче" (0:7) в 33-му турі турецької Суперліги. За аутсайдера Суперліги весь матч зіграли троє українців – воротар Олександр Рибка, вінгер Андрій Блізніченко та захисник Антон Кравченко. Останній ще й відкрив рахунок ударом у свої ворота.

"Карабюкспор", вже давно втративший шанси зберегти прописку в еліті, пропустив від суперника чотири голи в першому таймі і три – у другому.

В поточному сезоні Кравченко провів 15 матчів у складі турецького клубу, в яких отримав дві жовті картки. На рахунку Блізніченка 22 матчі і 2 гольові передачі, а Рибка в 20 зіграних матчах пропустив 43 м'ячі.

Рибка є вихованцем "Динамо" і виступав за молодіжні команди киян до 2009 року, після чого перейшов в "Оболонь", а потім в "Шахтар", за який провів свої найкращі матчі. У січні 2014 року "Динамо" повернуло воротаря, але Рибка програв конкуренцію Олександру Шовковському, а пізніше - Артура Рудько. У грудні 2016 року футболіст підписав контракт з "Карабюкспором" строком на два роки.

Раніше українці Селезньов і Кравець відзначилися голами у матчі чемпіонату Туреччини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі