Екс-футболісти "Дніпра" вірять в успіх у матчах з "Наполі": не боги горщики обпалюють

Поділитися
Екс-футболісти "Дніпра" вірять в успіх у матчах з "Наполі": не боги горщики обпалюють Перед матчем з "Наполі" дніпряни перебувають у хорошому настрої © ФК Днепр
7 травня "Дніпро" зіграє в півфіналі Ліги Європи проти головного фаворита турніру. Експерти впевнені, що у дніпрян є шанси на успішне подолання італійського бар'єру.

Колишній футболісти "Дніпра" кількох поколінь вважають, що команді під силу пройти італійський бар'єр до 1/2 фіналу Ліги Європи. Нагадаємо, що матч перший матч протистояння Наполі - Дніпро відбудеться 7 травня в Неаполі на стадіоні "Сан-Паоло".

Всі фахівці зійшлися на думці, що "Дніпру" буде дуже важко, адже "Наполі" перевершує українську команду за рівнем майстерності і зірковості складу. Втім, команді Маркевича необхідно виявити свої кращі якості та спробувати нейтралізувати переваги опонента.

"Вважаю, шанси є завжди. Безумовно, фаворитом у цьому протистоянні вважаються італійці, але і дніпрянам не варто опускати руки, а постаратися зіграти гідно з таким грізним суперником, яким безперечно є "Наполі". Не святі ж горшки ліплять...", - стверджує Анатолій Дем'яненко, який перед своїм приходом в "Динамо" на початку 1980-х виступав у "Дніпрі".

"Команди зараз знаходяться в рівних умовах. І "Дніпро", і "Наполі" борються за зону Ліги чемпіонів у своїх національних чемпіонатах. Думаю, гра буде рівна. Будемо сподіватися на нестабільність "Наполі", адже в останніх іграх підопічні Бенітеса демонструють полярні результати: можуть розгромити на виїзді міцний "Вольфсбург", а можуть і програти в чемпіонаті скромному "Емполі". Хотілося б, щоб і в матчі з "Дніпром" неаполітанці виглядали не кращим чином", - доповнює попереднього спікера екс-нападник дніпрян "нульових" Олексій Бєлік.

Також екс-футболісти вважають, що команді Мирона Маркевича слід зробити акцент на оборону і, звичайно ж, не забувати про контргру.

"Вважаю, дніпряни будуть покладатися на швидкі контратаки. В арсеналі у Маркевича є швидкісні футболісти, здатні створити гольовий момент і реалізувати його. Але все ж, важливо, насамперед, строго і надійно зіграти в обороні", - вважає Дем'яненко.

"У відкритий футбол грати з таким суперником рівносильно самогубству. А обіграти "Наполі", вважаю, можна за рахунок швидких контратак, що дніпряни вміють робити", - додав Бєлік.

Нагадаємо, що поєдинок протистояння відбудеться 14 травня в Києві на НСК "Олімпійський". В іншій зустрічі 1/2 фіналу іспанська "Севілья" зіграє з ще одним представником Італії в Лізі Європи "Фіорентиною".

Напередодні поєдинку з "Наполі" наставник дніпрян Мирон Маркевич відзначив бажання перевірити себе у протистоянні з сильним опонентом. Тренер пообіцяв, що його команда не буде відсиджуватися в обороні і обов'язково спробує використати свій шанс біля чужих воріт.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі