Екс-футболіст Ващук візьме участь у виборах президента ФФУ

Поділитися
Екс-футболіст Ващук візьме участь у виборах президента ФФУ Владислав Ващук хоче змінити систему © Clive Barda / Royal Opera House
Колишній захисник "Динамо", "Спартака", "Чорноморця" і збірної України хоче змінити діючу систему. Ващук стверджує, що пише програму розвитку футболу на 10 років вперед.

Колишній захисник національної збірної Владислав Ващук може стати кандидатом в президенти Федерації футболу України, вибори якого призначені на березень 2015 року.

Про це екс-динамівець, який має ще й досвід керівництва в кількох українських клубах, розповів в інтерв'ю видання "Футбольний клуб".

"Зараз я пишу програму розвитку футболу на 10 років вперед. Просто нове віяння потрібно футболу. Дивишся-дивишся на це і розумієш - треба вже цей ручний режим прибирати. Я ще не зареєструвався. Але я подивився, і чому б ні?! Я думаю, що те нове, що ми уявимо, жодним чином не зіпсує те старе, яке є зараз. Все залежить від команди, яку треба підібрати зараз, все освіжити, нову філософію задати", - розповів Ващук.

Таким чином, у разі якщо Ващук все-таки подасть свою кандидатуру, він стане третім претендентом на пост голови Федерації футболу України. Нагадаємо, що поки про своє бажання боротися за посаду президента ФФУ оголосила Олег Печерный і Ярослав Грисьо. Термін реєстрації кандидатів закінчується 6 лютого.

Читайте також: УЄФА не стала карати Росію за анексію кримського футболу - ЗМІ

Напередодні в пресі з'явилася інформація, що одним з претендентом на посаду президента Федерації може стати Маркіян Лубківський, який працював в оргкомітетах Євро-2012 і Євробаскету-2015, а нині є радником голови СБУ. Сам Він згодом відмовився коментувати подібні повідомлення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі