Екс-динамівець Алієв після Росії може перейти в чемпіонат Азербайджану

Поділитися
Екс-динамівець Алієв після Росії може перейти в чемпіонат Азербайджану Олександр Алієв зацікавив клуби Азербайджану і Туреччини © football.ua
Олександр Алієв так і не зумів стати рятівником "Анжи" з Махачкали, який вилетів у першу лігу, а незабаром неполадил з головним тренером.

Колишній півзахисник збірної України та київського "Динамо" Олександр Алієв розірвав контракт з "Анжі" з Махачкали з-за конфлікту з головним тренером Сергієм Ташуєвим і тепер перебуває в пошуках нового місця роботи.

В даний час Алієв тренується на базі київського "Динамо" в Конча-Заспі, а його представники займаються переговорами з потенційними роботодавцями. Повідомляється, що найбільший інтерес до футболіста проявляють клуби з Азербайджану і Туреччини.

Як повідомляє Footboom.com, в Азербайдані щодо переїзду екс-гравця збірної України в цю країну зондував грунт чемпіон країни і колишній суперник "Дніпра" у груповому турнірі Ліги Європи "Карабах", а в Туреччині варіант запрошення футболіста розглядає "Касимпаша", що займає на даний момент сьоме місце в чемпіонаті місцевої Суперліги.

Нагадаємо, що Алієв підписав контракт з "Анжі", коли команда перебувала внизу турнірної таблиці російської Прем'єр-ліги. Махачкалинці вилетіли в першу лігу, але Алієв продовжував виступати за клуб, ставши одним з його лідерів. У 16 матчах за "Анжи" він забив 3 голи і віддав три результативні передачі, а сама команда йшла на першому місці першості. Втім, конфлікт з Ташуєвим, який, до речі, раніше тренував донецький "Металург", не залишив йому шансів на продовження кар'єри в Росії.

Читайте також: Чигринський змінить "Шахтар" на один з провідних клубів Туреччини

15 січня контракт з азербайджанської "Габалою" підписав колишній воротар "Чорноморця" Дмитро Безотосний. Трохи пізніше до нього приєднався нападник Руслан Фомін.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі