Джошуа має намір зробити своїм тренером Володимира Кличка

Поділитися
Джошуа має намір зробити своїм тренером Володимира Кличка Бій Кличко - Джошуа відбувся в квітні минулого року © BoxingScene
Британець впевнений, що українець може багато чому його навчити.

Чемпіон світу за версіями WBA Super, WBO, IBF, IBO у суперважкій вазі Ентоні Джошуа (21-0, 20 КО) в інтерв'ю Sky Sports зробив заяву про те, що хоче бачити своїм тренером колишнього суперника по рингу українського екс-чемпіона світу Володимира Кличка (64-5, 53 КО), який не так давно завершив кар'єру боксера.

"Якщо б Кличко міг поділитися зі мною частиною своїх знань, я думаю, це допомогло б мені стати краще. Я потребую в ньому в своїй команді, це точно. Я його дуже поважаю, його мозок – енциклопедія боксу.

Я побив Кличка, але завжди буду дивитися на нього, як на сильного, адже він зробив більше, ніж я. Так, я побив його, але це був один вечір, а він зробив стільки всього в своїй кар'єрі. Завжди буду знімати перед ним капелюха.

Кличко вмів аналізувати помилки і витягати з них користь. Він тричі програвав, щоб повернутися і стати королем дивізіону на 10 років. Це феноменально – він дуже багато знає. Він програвав і піднімався, знову програвав і знову піднімався – і на цьому побудував свою перевагу", - розповів Джошуа.

Нагадаємо, поєдинок Джошуа – Кличко відбувся 29 квітня 2017 року в Лондоні на стадіоні "Уемблі". Джошуа побував в нокдауні, але в підсумку зумів повернутися в бій і нокаутувати Кличка-молодшого в одинадцятому раунді.

У контракті боксерів був прописаний пункт про реванш, однак Кличко прийняв рішення повісити рукавички на цвях.

Зазначимо, що п'ятий раунд бою Кличко – Джошуа був визнаний найкращим в 2017 році за версією ESPN, бій Кличко – Джошуа був визнаний найкращим в 2017 році за версією HBO, а аперкот у бою Кличко – Джошуа назвали ударом року за версією HBO.

Раніше повідомлялося про те, що боксерські рукавиці Кличка і Джошуа будуть продані на британському аукціоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі