Джокович виявився сильнішим за Федерера у фіналі US Open

Поділитися
Джокович виявився сильнішим за Федерера у фіналі US Open Джокович в десятий раз виграв турнір "Великого шолома" © usopen.org
Сербський тенісист виграв третій з чотирьох турнірів "Великого шолома" в сезоні.

Новак Джокович став переможцем Відкритого чемпіонату США. У фіналі турніру першій ракетці світу вдалося обіграти другу - Роджера Федерера.

Поєдинок був відкладений через дощ і почався пізніше, а тривав у підсумку 3 години 23 хвилини. Федерер до поєдинку проти Джоковича на турнірі не програв жодного сету, однак у фіналі, навіть незважаючи на підтримку трибун, не зумів продовжити свою серію. Швейцарець значно більше за суперника подав навиліт (11 проти 3 ейсів Джоковича), але виграв при цьому тільки один сет - 6:4, 5:7, 6:4, 6:4 на користь серба.

Джокович вдруге переміг на US Open (вперше у 2011-му), а також виграв свій десятий турнір "Великого шолома" в кар'єрі. У поточному сезоні це його третя перемога на "Шоломах" (Australian Open, Вімблдон). Зазначимо також, що серб зрівняв рахунок в особистих зустрічах проти Федерера - 21:21.

Нагадаємо, раніше італійське дербі у фіналі жіночого турніру US Open закінчилося тріумфом Флавії Пеннетти, яка після перемоги заявила, що по закінченні сезону завершить свою кар'єру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі