Джокович і Федерер вийшли у фінал US Open

Поділитися
Джокович і Федерер вийшли у фінал US Open Федерер на турнірі не програв жодного сету © zimbio.com
За титул чоловічого турніру посперечаються перша і друга ракетка світу.

У півфіналах чоловічого US Open обійшлося без сенсацій. У фінал пройшли лідери світового тенісу - серб Новак Джокович і швейцарець Роджер Федерер.

Джокович на шляху до фіналу обіграв хорвата Марина Чиліча, який займає дев'яте місце у світовій класифікації і ставав переможцем минулорічного US Open. Сербський тенісист не залишив шансів супернику, впевнено вигравши три сети за 1 годину 28 хвилин - 6:0, 6:1, 6:2.

Федереру для перемоги теж знадобилося лише три партії. У півфіналі Роджер за 1 годину 34 хвилини переграв свого співвітчизника Стена Вавринку - 6:4, 6:3, 6:1. Зазначимо, що за весь турнір Федерер поки не програв жодного сету, вигравши 28. Його особистий рекорд - 31 виграний сет поспіль.

Цікаво, що Джокович і Федерер могли зустрітися у фіналі US Open 2014, однак обидва програли на півфінальній стадії гравцям на той момент не з топ-10 - Нісікорі і Чилічу. 34-річний Федерер став найстаршим фіналістом US Open з 2005 року, коли у фіналі грав 35-річний американець Андре Агассі. А Джокович став третім тенісистом у Відкритій ері, який вийшов у фінал на всіх чотирьох турнірах "Великого шолома" в одному сезоні. Раніше це зробили Рід Лейвер (1969) і той же Роджер Федерер, причому тричі (2006, 2007, 2009).

Читайте також: Маррей несподівано обіграв Джоковича у фіналі турніру в Монреалі

Нагадаємо, раніше сенсаційно завершилися жіночі півфінали Відкритого чемпіонату США. Серена Вільямс і Симона Халеп пропустили у фінал італійок Флавію Пеннету і Роберту Вінчі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі