Двоє лідерів "Таврії" залишили Сімферополь через фінансові труднощі

Поділитися
Двоє лідерів "Таврії" залишили Сімферополь через фінансові труднощі © boksopasaulis.lt
Кримчани вже почали втрачати футболістів: ще не завершився сезон і навіть близько не визначено майбутнє клубу, а вчорашні лідери колективу тікають із Сімферополя.

Півзахисники Максим Калініченко і Сергій Назаренко залишили сімферопольську "Таврію" - контракти футболістів та клубу розірвано за взаємною згодою бік.

Нагадаємо, що ще кілька років тому футболісти вважалися лідерами у своїх амплуа в українському футболі і виступали за національну збірну. Однак Назаренко та Калініченко не витримали конкуренції у "Дніпрі" і вирушили шукати щастя в "Таврію".

Калініченко і Назаренко були безсумнівними лідерами сімферопольського колективу і пережили кількох наставників. Однак у зв'язку зі складною політичною ситуацією в Криму і фінансовими проблемами "Таврії" були змушені покинути команду.

Повідомляється, що вже у найближчі дні виїхати з Криму може воротар Сергій Погорілий і румунський нападаючий Лучіан Бурдужан.

Сайт вболівальників "Таврії" підтверджує, що перший чемпіон незалежної України останнім часом має серйозні фінансові труднощі, які не найкращим чином позначаються на турнірних результатах команди. За неофіційною інформацією, багато футболістів не бачили своєї заробітної платні з минулого року. Відхід з колективу Калініченка і Назаренка може стати черговим доказом наявних у клубу проблем.

Нагадаємо, що сімферопольці посідають 15-те місце в турнірній таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги, набравши у весняній частині першості лише одне очко. Наступний матч "Таврія" проведе 23 квітня у Донецьку, вийшовши на поле проти "Шахтаря". !zn

Читайте також:

"Таврія" і "Севастополь" залишаться без тренерів у разі переходу в російський чемпіонат

У "Таврії" вважають, що команда не потрібна українському футболу

Португальський футболіст покине "Таврію" через можливий перехід команди у чемпіонат Росії

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі