Двоє футболістів-страйкарів з "Металіста" працевлаштувались у "Волині"

Поділитися
Двоє футболістів-страйкарів з "Металіста" працевлаштувались у "Волині" Богдан Шуст продовжить кар'єру у "Волині" © football.ua
Богдан Шуст і В'ячеслав Шарпар продовжать кар'єру в луцькій "Волині". Судячи з усього, футболісти зуміли отримати статус вільних агентів і тому зуміли заявитися в іншу команду.

Футболісти Богдан Шуст і В'ячеслав Шарпар, які опинилися серед 15 протесту проти невиплат зарплати в "Металісті", продовжать кар'єру у складі луцької "Волині".

6 березня стало для обох гравців важливим і багатим на події днем: спочатку на офіційному сайті "Металіста" повідомили про те, що вони виключені із заявки на нинішній сезон, а потім стало відомо про їх перехід у "Волинь". Про це повідомив футбольний агент Вадим Шаблій - він завідує справами голкіпера Шуста. Незабаром і воротар, і захисник Шарпар з'явилися на інтернет-сторінці волинян у розділі "склад команди".

Поки невідомо, яким же чином "Волині" вдалося заявити футболістів, адже трансферне вікно вже закрито. Залишається один варіант - "Металіст" дав "вільну" двом гравцям, яких вони домоглися отримання статусу вільного агента іншим способом.

Додамо, що Шуст не мав великої ігрової практики в "Металісті", зігравши в 6 матчах. Тоді як Шарпар виступав на правах оренди в донецькому "Металурзі". До речі, захисник вже грав у "Волині", провівши в команді Кварцяного майже 70 матчів.

"Волинь" у матчі 15-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги програла "Дніпру" 0:5, а в першому таймі матчу основний голкіпер Віталій Неділько отримав травму і не зміг дограти поєдинок. Цілком можливо, що саме з цієї причини Кварцяний звернувся до послуг екс-голкіпера донецького "Шахтаря".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі