Дворазовий володар Кубка Стенлі з України спробує повернутися в НХЛ

Поділитися
Дворазовий володар Кубка Стенлі з України спробує повернутися в НХЛ Під час перебування в "Донбасі" Руслан Федотенко виступав за збірну України © iSport.ua
Нападник Руслан Федотенко після сезону в "Донбасі" знову мріє про більш звичному середовищі - Національної хокейно лізі.

Український хокей після річної перерви може знову отримати представництво в Національній хокейній лізі. Дворазовий володар Кубка Стенлі Руслан Федотенко спробує закріпитися в одній з команд під час літнього міжсезоння.

Українець поки підписав так званий переглядовий контракт з "Нью-Джерсі Девілз". Він проведе у тренувальному таборі команди певний час і напевно візьме участь у низці спарингів, після чого тренерський штаб і менеджмент прийме рішення щодо подальшої долі досвідченого нападника.

Відзначимо, що раніше за "Девілз" виступав ще один український форвард Олексій Понікаровський.

Нагадаємо, в минулому сезоні Федотенко грав у донецькому "Донбасі", де набрав 23 очок (7+15) у 59 матчах. У НХЛ Федотенко протягом 12 років з 2000 року захищав кольори "Філадельфії Флайєрс", "Тампи Бей Лайтінг", "Нью-Йорк Рейнджерс" і "Піттсбург Пінгвінз". У складі "Тампи" і "Піттсбурга" відповідно у 2004 та 2009 роках ставав переможцем Кубка Стенлі.

Раніше повідомлялося, що українські хокеїсти не змогли закріпитися в ряді клубів Континентальної хокейної ліги. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі