Дворазовий олімпійський чемпіон Ломаченко - за крок від підписання першого контракту профі

Поділитися
Дворазовий олімпійський чемпіон Ломаченко - за крок від підписання першого контракту профі © wsb.com
Переможець Ігор в Пекіні та Лондоні готується оформити відносини з однією з американських промоутерських фірм.

Дворазовий олімпійський чемпіон боксер Василь Ломаченко знаходиться зв крок від підписання першого професіонального контракту. Про це українець розповів в інтерв'ю одеському телеканалу АТВ.

За словами 25-річного Ломаченка, наразы він отримав необхідні документи на руки і перебуває на стадії вивчення всіх нюансів договору.

"Зараз мені потрібно все уважно вивчити, а потім підписати контракт. Думаю, що до моменту остаточного підписання залишилося зовсім небагато - тиждень-два", - зазначив Ломаченко.

Нагадаємо, що післяолімпійський сезон Ломаченко провів на змаганнях Світової серії боксу, виступаючи за команду "Українські Отамани". Тут українець допоміг своїм партнерам здобути кілька яскравих перемог, що привело "синьо-жовтих" до другого місця в дебютному турнірі. Сам Ломаченко здобув перемоги у всіх своїх поєдинках. Після закінчення чемпіонату Ломаченко заявив, що має намір перейти на професійну арену. Однак деталі можливого контракту з промоутерами стали відомі лише зараз.

"Якщо зі здоров'ям все буде гаразд, то вийду в ринг вже в середині жовтня. Буду боксувати в категорії до 57 кг У ній виступають два сильних боксери - Орландо Салідо і Орландо Крус, які, до речі, будуть найближчим часом з'ясовувати стосунки в очному поєдинку. В принципі, після цього я готовий з ким із них зустрітися", - розповів дворазовий олімпійський чемпіон.

Таким чином, Василь Ломаченко може стати другим після Тараса Шелестюка боксером з так званого золото покоління українського боксу, який перейшов у професіонали.

Зазначимо, що за свою любительську кар'єру Василь Ломаченко виграв два чемпіонати світу (2009 і 2011), чемпіонат Європи (2008) і Олімпійські ігри (2008 та 2012). Всього Ломаченко провів 397 боїв, здобувши у них 396 перемог. !zn

Читайте також:

Призери Олімпіади в Лондоні Гвоздик і Берінчик поки не йдуть у професійний бокс

Українець Павло Іщенко завоював золото чемпіонату Європи з боксу

Володимир Кличко вийшов на друге місце серед чемпіонів-довгожителів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі