Два українські футболісти стали гравцями брестського "Динамо" Мілевського

Поділитися
Два українські футболісти стали гравцями брестського "Динамо" Мілевського Нойок та Хобленко - гравці "Динамо-Брест" © twitter.com
В клубі будуть виступати ще два українських гравця.

Український хавбек Олександр Нойок став гравцем брестського "Динамо". Контракт з 26-річним гравцем розрахований до кінця сезону-2019. Як повідомляє офіційний сайт клубу, екс-нападник одеського "Чорноморця" Олексій Хобленко підписав контракт з "Динамо-Брест" до кінця 2019 року. Футболісти стали 11-м і 12-м легіонером команди.

В 2016 році Нойок перейшов в мінське "Динамо", в якому провів два сезони і двічі визнавався найкращим гравцем команди. Крім того, з травня минулого року Нойок був капітаном "біло-синіх".

У Нойока був контракт з мінським "Динамо" до кінця 2018 року, проте хавбек розірвав його, заплативши компенсацію клубу. Раніше українець говорив, що хоче піти в чемпіонат більш серйозного рівня.

В цьому сезоні Нойок провів 11 матчів у чемпіонаті Білорусі, забив два голи і зробив один асист.

Останні півроку Хобленко провів в оренді в польському "Леху", який міг викупити права на нападника за 300 тисяч євро, але замість цього повернув Хобленка в "Чорноморець".

24-річний Хобленко перебрався в "Лех" минулої зими в статусі найкращого бомбардира "моряків" (8 голів в 19 матчах УПЛ), але завоювати місце в основі польського клубу не зміг, забивши лише 2 голи в 11 матчах.

Відзначимо, що в брестському "Динамо" виступає український форвард Артем Мілевський. Після 14 турів "Динамо" Брест йде на 6-му місці і відстає від лідера БАТЕ на 13 очок.

Раніше стало відомо про те, що колишній головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона став головою правління клубу Мілевського в Білорусі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі