Два українця включені в список вундеркіндів європейського футболу

Поділитися
Два українця включені в список вундеркіндів європейського футболу Коваленко і Лучкевич разом виступали за збірну U-20
Офіційний сайт УЄФА у 2015 році двічі віддавав належне молодим українським гравцям.

Два українця опинилися в списку головних вундеркіндів футбольної Європи в 2015 році. Офіційний сайт УЄФА відзначив півзахисника "Шахтаря" Віктора Коваленка та півзахисника "Дніпра" Валерія Лучкевича.

"Коваленко - фактурний і технічний футболіст з відмінним баченням поля, майстерним пасом і поставленим ударом. Його головні козирі - гра в один дотик, швидка оцінка ситуації і блискавичне виконання рішення, націленого на загострення гри. Він наділений всіма якостями, необхідними атакуючому півзахиснику, але при необхідності готовий діяти і в опорній зоні, і на місці центрального нападника", - зазначив сайт УЄФА.

Що стосується Лучкевича, то в УЄФА відзначили схожість юного футболіста з батьком: "Лучкевич-молодший дійсно багато в чому нагадує батька: він наділений такими ж швидкісними якостями, він так само різко стартує з місця і при цьому не втрачає темпу на дистанції. На місці хавбека він вміє тримати суперника в постійній напрузі і при цьому сповна відпрацьовує у відборі. Лучкевич дисциплінований і дуже старанний".

Відзначимо, що влітку Лучкевич та Коваленко разом грали за збірну України на чемпіонаті світу U-20, а також чемпіонаті Європи U-19.

Додамо, що найбільше представництво в списку вундеркіндів УЄФА отримали Італія (8), Іспанія (6), Німеччина і Нідерланди (5).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі