Два представника української Прем'єр-ліги зіграють на ЧС-2018

Поділитися
Два представника української Прем'єр-ліги зіграють на ЧС-2018 Піваріч і Тайсон зіграють за Хорватію та Бразилію відповідно © XSport
Футболісти представляють "Шахтар" і "Динамо".

На майбутній чемпіонаті світу з футболу, який пройде в Росії, виступлять тільки два гравці з української Прем'єр-ліги. За збірну Хорватії зіграє захисник київського "Динамо" Йосип Піваріч, а в збірній Бразилії знайшлося місце півзахисникові донецького "Шахтаря" Тайсона.

Усього на прийдешньому турнірі виступлять 11 футболістів, які грають або грали в УПЛ. У "Шахтаря" міг бути ще один представник у складі бразильської збірної - Фред, який нещодавно перейшов у "Манчестер Юнайтед".

У минулому за клуби УПЛ також виступали Фернандіньо, Дуглас Коста, Вілліан (всі - Бразилія), Домагой Віда, Іван Стрініч, Нікола Калініч (Хорватія), а також Юнес Беланда (Марокко) і Лукаш Теодорчик (Польща).

Чемпіонат світу з футболу пройде в Росії з 14 червня по 15 липня 2018 року. Матчі будуть приймати Москва, Санкт-Петербург, Калінінград, Волгоград, Казань, Нижній Новгород, Самара, Саранськ, Ростов-на-Дону, Єкатеринбург і Сочі.

ЧС-2018: розклад матчів, де дивитися трансляції.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі