Два пенальті допомогли "Сталі" обіграти "Чорноморець" в Кубку України

Поділитися
Два пенальті допомогли "Сталі" обіграти "Чорноморець" в Кубку України "Сталь" з Дніпродзержинська сенсаційно здолала "Чорноморець" у першому матчі 1/8 фіналу Кубка України © Телеканал Футбол
Представникові другого за рангом дивізіону вдалося-таки обіграти команду Прем'єр-ліги. Одесити двічі поплатилися за неакуратність у грі в обороні.

Два реалізованих пенальті допомогли дніпродзержинської "Сталі" обіграти одеський "Чорноморець" у першому матчі 1/8 фіналу Кубка України.

Представник першої ліги двічі покарав вищу за рангом команду за неакуратність та неуважність в обороні. Зазначимо, що матч-відповідь відбудеться 29 жовтня в Одесі.

Таким чином, "Чорноморець" став другим фаворитом, переможеним у стартових поєдинках Кубка на стадії 1/8 фіналу. Раніше дніпропетровський "Дніпро" поступився луцькій "Волині" 0:1.

"Сталь" з перших хвилин поєдинку дала зрозуміти, що не має наміру діяти в тіні іменитого опонента. Нападник "сталеварів" Станіслав Куліш тероризував оборонні порядки "Чорноморця", ставши в результаті справжнім кошмаром для захисників і воротаря одеситів. У "чорно-синіх" теж був свій Особливий, щоправда, зі знаком мінус - камерунський захисник Адольф Тейку. Саме він двічі наламав дров у своєму штрафному майданчику, після чого суддя вказав на "точку".

Одесити намагалися надолужити згаяне, але все, на що їх вистачило - один гол. На те, аби вдруге зрівняти рахунок, їм не вистачило часу. Хоча треба відзначити, що удача в цей день була явно на боці дніпродзержинців.

Сталь - Чорноморець - 2:1 (1:1)

Голи: Котляр, 24 - з пенальті (1:0). Гай, 45 (1:1). Котляр, 82 - з пенальті (2:1).

"Сталь" (Дніпродзержинськ): Попович, Платунов, Адамюк, Ст. Білий (Плешаков, 56), Карасюк, Каленчук, Кучеров, Бринько (Шутов, 56), А. Кравченко, Котляр, Куліш (Мироненко, 76).

"Чорноморець" (Одеса): Паст, Кутас (Шиндер, 33), Сіваков, Тейку, Зубейко (Данченко, 47), К. Ковальчук, Гай, Аржанов, Бобко, Опанасенко, Фомін (Балашов, 79).

Покарання: Кутас, 23. Зубейко, 34. Кравченко, 59. Гай, 63. Тейку, 81. Сіваков, 88. Попович, 90+2 (попередження).

Судді: Мосейчук (Чернівці), Єремєєв (Миколаїв), Дробітько (Полтава).

28 вересня. Дніпродзержинськ. Стадіон "Металург".

Додамо, що 28 вересня відбудеться закллючительный матч першого раунду протистояння в 1/8 фіналу - донецький "Олімпік" зіграє проти запорізького "Металурга".

Раніше повідомлялося, що київське "Динамо" обіграло 1:0 львівські "Карпати" на виїзді у стартовому поєдинку 1/8 фіналу Кубка України. !zn

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі