Два парашутисти загинули в результаті репетиції шоу до Олімпіади

Поділитися
Два парашутисти загинули в результаті репетиції шоу до Олімпіади Олімпіада стартує 5 серпня
Бразильські парашутисти розбилися на тренуванні урочистого шоу для Олімпійських ігор.

Трагедією завершилася репетиція шоу парашутистів, яка має стати частиною урочистого відкриття Олімпіади в Ріо-де-Жанейро.

Група з 28 осіб недалеко від Сан-Паулу тренувала створення в повітрі п'яти олімпійських кілець, в результаті чого чемпіон Бразилії з парашутного спорту Густаво Коррея Гарсез і інструктор Гільєрме Баштуш Паділья впали, не встигнувши відкрити парашути. Паділья помер відразу, а Гарсез - у лікарні.

Зараз поліція проводить розслідування щодо цього інциденту, а організатори Ігор-2016 вже заявили, що дане тренування не входило в розклад офіційної підготовки до церемонії відкриття.

Нагадаємо, 18 червня влади штату Ріо-де-Жанейро оголосили про надзвичайний стан у фінансовій сфері, який не дозволяє виконати зобов'язання штату по проведенню цього літа Олімпійських і Паралімпійських ігор.

Читайте також: МОК рекомендував включити в олімпійську програму п'ять нових видів спорту

ХХХІ літня Олімпіада пройде з 5 по 21 серпня 2016 року. Це будуть перші Олімпійські ігри, організовані в Південній Америці. Участь у змаганнях візьмуть понад 10 тисяч спортсменів. Бюджет Ігор становить 5,3 мільярда бразильських реалів (близько 1,36 мільярда доларів). Паралімпіада відбудеться з 7 по 18 вересня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі