Два гравці "Динамо" потрапили у список найбільш перспективних футболістів Європи

Поділитися
Два гравці "Динамо" потрапили у список найбільш перспективних футболістів Європи Шепелєв і Циганков потрапили в список гравців, які можуть здивувати в наступному сезоні © ФК Динамо
Список головних талантів Європи був опублікований на офіційному сайті організації.

Гравці київського "Динамо" Володимир Шепелєв і Віктор Циганков привернули увагу європейської футбольної громадськості, потрапивши в топ-50 молодих талантів Європи. Журналісти офіційного сайту УЄФА назвали імена тих, за ким варто пильно стежити майбутні кілька сезонів. Можливо, саме ці хлопці стануть наступними Роналду і Мессі. Гравців "Динамо" поставили в один ряд з такими зірками як Сергій Мілінкович-Савіч, Мілан Шкриніар, Лукас Торрейра і багатьма іншими.

"Центральний півзахисник в лютому 2017 року вперше вийшов у складі "Динамо". До кінця сезону 2017/18 у нього в активі було вже 36 матчів за "основу". Встиг двічі зіграти за збірну України", - так написали про Шепелєва.

"За словами президента "Динамо" Ігоря Суркіса, Циганков зроблений з того ж тіста, що і Андрій Шевченко. У сезоні 2017/18 хавбек підтвердив високий клас", - розказано про Циганкова.

Віктор Циганков виступає за "Динамо" з літа 2016 року. На його рахунку 69 матчів і 22 голів за клуб у всіх турнірах.

Раніше повідомлялося про те, що "Динамо" підписав бразильця Че Че.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі