Друга допінг-проба Фреда виявилася позитивною

Поділитися
Друга допінг-проба Фреда виявилася позитивною Фред буде покараний УЄФА © ФК Шахтер
Бразильському футболістові "Шахтаря" загрожує тривала дискваліфікація.

22-річний бразилець Фред грав за національну збірну на Кубку Америки в минуле міжсезоння, зігравши проти команд Колумбії і Перу.

28 липня стало відомо, що в організмі футболіста "Шахтаря" під час Кубка Америки був виявлений гідрохлоротіазид, який є забороненою у футбольному світі речовиною, що міститься в сечогінних препаратах. Таким чином, бразилець не пройшов перший етап перевірки, але для остаточного вердикту потрібен результат другої проби.

Сьогодні бразильська конфедерація футболу отримала результати проби B, яка підтвердила наявність в організмі спортсмена заборонених речовин.

Дану інформацію підтвердив генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін: "Це правда. Позитивна проба є. Клуб поки перебуває в очікуванні - чекаємо офіційних документів від УЄФА".

Таким чином, вже найближчим часом Фред може бути покараний дискваліфікацією терміном від 6 місяців до 2 років.

Нагадаємо, "Фенербахче" захотів оскаржити результат матчу проти "гірників" (0:0) через участь Фреда в грі. Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу підкреслив, що донецький клуб отримав від УЄФА тільки усні рекомендації не задіювати гравця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі