Донецькому "Олімпіку" рекомендують не поспішати з єврокубками

Поділитися
Донецькому "Олімпіку" рекомендують не поспішати з єврокубками "Олімпік" - головна сенсація осінньої частини чемпіонату України © olimpic.com.ua
Екс-головний тренер збірної України, а нині футбольний експерт Йожеф Сабо вважає, що у Європі - зовсім інший ріввень футболу, до якого може не дотягнути дебютант Прем'єр-ліги.

Донецький "Олімпік" завдяки перемозі над "Чорноморцем" може закінчити рік на 4-му місці турнірної таблиці, яке дає можливість представляти Україну у Лізі Європи.

Проте футбольний експерт ЙОжеф Сабо вважає, що до єврокубків не варто поспішати, адже потім все може закінчитись для команди не дуже вдало.

"Олімпік - молодці, набирають очки. Щодо планів донеччан із приводу єврокубків, ми бачимо, як зараз грає в Лізі Єропи "Металіст", пам'ятаємо виступи на євроарені "Карпат" і "Ворскли". Не варто поспішати. Требо, щоби була команда. У Європі інший рівень", - цитує Сабо "Український футбол".

Дещо іншу думку має Леонід Буряк, теж колишній наставник збірної України, а колись - помічник Сабо. На його думку, ще не факт, що "Олімпік" зможе зберегти переможний настрій у весінній частині першості.

"Вважаю, що нинішня позиція "Олімпіка" у турнірній таблиці цілком закономірна. Проте поки невідомо, чи залишаться сили у цієї доволі симпатичної команди: історія чемпіонатів знає немало прикладів, коли восени команда ставила перед собою серйозні задачі, а вже влітку ледь зводила кінці з кінцями", - заявив Буряк в інтерв'ю газеті "Спорт-Экспресс в Украине".

Читайте також: "Карпати" програли "Олімпіку" і встановили клубний антирекорд

У рамках 10-го відкладенного туру "Олімпік" зустрінеться з "Ворсклою". Це буде перша зустріч команд в історії, до того ж суперники зіграють у рамках 1/4 финалу Кубку України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі