Долгополов обіграв росіянина і вийшов у чвертьфінал турніру в Барселоні

Поділитися
Долгополов обіграв росіянина і вийшов у чвертьфінал турніру в Барселоні Долгополов обіграв Хачанова у двох сетах © tennis.com
Перша ракетка України продовжує успішний виступ в Іспанії.

Олександр Долгополов продовжив успішний виступ на турнірі в Барселоні (призовий фонд - € 2,428,355) і пробився в чвертьфінал.

У матчі третього раунду українець обіграв росіянина Карена Хачанова. Долгополов виграв обидва сети на подачі суперника - 6:4, 7:5.

У чвертьфіналі український тенісист зустрінеться з незручним для себе суперником - Кеї Нісікорі. Долгополов чотири рази зустрічався з японцем і чотири рази програвав, в тому числі і в цьому році - на турнірі в Майамі. Більше того, українець не виграв у японця жодного сету.

Ще один українець Ілля Марченко не зумів пройти другий раунд турніру в Бухаресті. Він програв аргентинцеві Федеріко Дельбонісу - 5:7, 2:6.

А на жіночому турнірі у Стамбулі зуміла пробитися у чвертьфінал Катерина Козлова. Українка обіграла четверту сіяну Кірстен Фліпкенс з Бельгії - 6:3, 6:4. У чвертьфіналі наша тенісистка зустрінеться з представницею Латвії Анастасією Севастовою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі