Долгополов і Світоліна з перемоги над американцями стартували на Кубку Хопмана

Поділитися
Долгополов і Світоліна з перемоги над американцями стартували на Кубку Хопмана Долгополов і Світоліна у міксті поступилися © btu.org.ua
Українська пара у першій зустрічі командного турніру обіграла пару Сок - Дюваль.

Олександр Долгополов і Еліна Світоліна успішно стартували на Кубку Хопмана, який проходить у Австралії. У перший день турніру українці обіграли американську команду.

У складі США через проблеми з коліном участь у матчі не змогла прийняти перша ракетка світу Серена Вільямс, чим полегшила завдання для Еліни Світоліної. Українська тенісистка впевнено впоралася з Вікторією Дюваль, яка замінила Вільямс - 6:4, 6:1. "Я так довго готувалася до цієї гри, навіть засмутилася, що Серена не вийшла на корт", - зазначила Світоліна.

Долгополов також здобув перемогу в двох сетах, обігравши Джека Сока - 6:4, 6:2. А ось у міксті українська пара поступилася американцям - 2:6, 3:6. Правда, цей матч на підсумковий результат зустрічі вже не впливав - 2:1 на користь перших ракеток України.

"Звичайно, ми хочемо виграти цей турнір, тому ми тут. Ми будемо боротися і в той же час постараємося отримати задоволення від гри", - зазначив Долгополов після матчу.

5 січня Долгополов і Світоліна зіграють з чехами Іржи Весели і Кароліною Плішковою, які в першому раунді обіграли австралійців Лейтона Хьюїта і Ярмілу Гайдошову.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі