Долгополов і Світоліна представлятимуть Україну на Кубку Хопмана

Поділитися
Долгополов і Світоліна представлятимуть Україну на Кубку Хопмана Долгополов і Світоліна вперше зіграють у парі
Найкращі тенісисти країни зіграють на престижному тенісному турнірі.

Олександр Долгополов і Еліна Світоліна представлять Україну на Кубку Хопмана, який пройде з 3 по 9 січня 2016 року в австралійському місті Перт. І Долгополов, і Світоліна, нагадаємо, є першими ракетками України.

"Я чув багато хорошого про цей турнір від інших гравців, тому буду радий прийняти участь. Думаю, що я виступлю добре. Тому що у мене буде довга підготовка в Дубаї, така ж, як і в минулому році", - підкреслив Долгополов.

А Світоліна зазначила наступне: "Завжди приємно грати в парі з кимось, хто представляє свою країну. Це буде чудова можливість для нас".

Разом з українським дуетом в одній групі опинилися збірні США, Чехії та Австралії "Gold". В іншому квартеті виступлять тенісисти з Німеччини, Великобританії, Франції та Австралія "Green". Вже відомо, що за британців зіграють Енді Маррей і Хізер Уотсон, а Австралію "Gold" представлятимуть Лейтон Х'юїтт і Кейсі Дельаккуа.

Нагадаємо, Україна повертається на Кубок Хопмана через 20 років. В останній раз, ще в 1995 році честь нашої країни захищали Андрій і Наталія Медведєви. Тоді вони дійшли до фіналу, де поступилися команді Німеччини у складі Бориса Беккера і Анке Хубер.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі