Долгополов і Стаховський зазнають поразки в Штутгарті, Марченко обіграв росіянина

Поділитися
Долгополов і Стаховський зазнають поразки в Штутгарті, Марченко обіграв росіянина Марченко йде далі © Теннисный портал Украины
Українські тенісисти по-різному почали трав'яну частину сезону.

Вчора, 8 червня, українець Олександр Долгополов зазнав поразки у першому раунді турніру в Німеччині від місцевого тенісиста Філіпа Кольшрайбера. Матч вийшов швидким, тому всього за 53 хвилини і два сети Долгополов не зміг нав'язати боротьбу суперникові, допустив три подвійні помилки і поступився з рахунком 6:3, 6:3.

Аналогічна доля чекала і Сергія Стаховського, який вступив у боротьбу в Штутгарті сьогодні, 9 червня. Перший сет матчу проти австралійця Самуеля Грота виграв українець з рахунком 6:4, але в другій партії суперник відігрався, а в третьому сеті Гроту допомогла травма Стаховського, через яку при рахунку 3:5 останній відмовився від продовження боротьби.

Зате продовжує боротьбу в голландському Хертогенбосі Ілля Марченко. В суперники українцеві попався Михайло Южний з Росії, який за 1 годину 19 хвилин допустив всього одну подвійну помилку, але програв обидва сети: 6:4, 6:4.

Читайте також: Долгополов зіграє за збірну на Кубку Девіса

Крім того, жіночу сітку Хертогенбоса покинула і Леся Цуренко. Українка програла чешці Андреа Главацковой перший сет з рахунком 2:6, після чого повернула рівновагу (6:2), але вирішальна партія завершилася на користь опонентки - 3:6.

Поділитися
Підготував/ла Лесь Димань
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі