Долгополов і Стаховський продовжили падіння в рейтингу ATP

Поділитися
Долгополов і Стаховський продовжили падіння в рейтингу ATP Стаховський вже на 60-му місці © btu.org.ua
Українські тенісисти знову втратили позиції у світовій класифікації.

Олександр Долгополов і Сергій Стаховський продовжили своє падіння в рейтингу ATP. Два українця в оновленій класифікації віддалилися від п'ятдесяти кращих.

Долгополов за тиждень втратив три позиції і тепер розташовується на 76-му місці. Стаховський, який тижнем раніше опустився на шість рядків, зараз впав з 55-го на 60-й. Ілля Марченко, який знаходиться на підступах до ТОП-100, втратив одну позицію (106-й).

В рейтингу WTA найкраща тенісистка України Еліна Світоліна зберегла своє рекордне 17-е місце. А Леся Цуренко опустилася з 68-ї на 71-у сходинку. Зазначимо, що 20 липня Світоліна стартує на турнірі в Стамбулі, будучи сіяного під другим номером. У першому матчі українка зіграє з представницею Словаччини Магдаленою Рибаріковою.

Читайте також: Кубок Девіса: українці програли другий матч полякам

Нагадаємо, на Вімблдоні ніхто з українських тенісистів не зумів пройти далі другого кола. А в кінці серпня стартує четвертий турнір "Великого шолома" поточного сезону - US Open.

Додамо, що ще одна українська тенісистка Ольга Савчук була близька до того, щоб у парному розряді виграти турнір у шведському Бостаді. У фіналі українка разом з німкенею Тетяною Марією програла парі у складі Кікі Бертенс і Йоханни Ларссон - 5:7, 4:6.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі