Долгополов і Марченко вийшли у чвертьфінал турніру в Акапулько

Поділитися
Долгополов і Марченко вийшли у чвертьфінал турніру в Акапулько Долгополов впорався з фаворитом © btu.org.ua
Українські тенісисти успішно виступають на турнірі в Мексиці.

Олександр Долгополов та Ілля Марченко продовжують боротьбу на турнірі Abierto Mexicano Telcel (призовий фонд - $ 1,413,600), який проходить в Акапулько, Мексика.

Долгополов несподівано обіграв головного фаворита турніру - першу ракетку посіву та чинного чемпіона Давіда Феррера. При цьому українець оформив перемогу в двох сетах - 6:4, 6:4, володіючи перевагою в кінцівці обох партій.

"Особлива перемога для мене. До старту в Акапулько я не тренувався і був змушений знятися з чвертьфіналу в Ріо-де-Жанейро. Навіть не знав, чи зможу вийти на корт, але важкий період позаду, а я щасливий, що зміг перемогти. Тим більше, здобути перемогу в такому матчі. Просто фантастика", - сказав Долгополов офіційному сайті АТР.

У чвертьфіналі перша ракетка України зустрінеться з Робіном Хаасе з Нідерландів.

Марченку протистояв американець Райан Харрісон, а боротьба в цьому матчі розтягнулася на три сети. Український тенісист здобув перемогу на тайбрейку, після чого поступився у другій партії і поєдинок отримав продовження. У третьому сеті йшла рівна боротьба до помилки Харрісона за рахунку 5:5 - Марченко з першого ж матчбола виграв зустріч. Підсумковий рахунок - 7:6 (3), 4:6, 7:6 (5) на користь українця. Наступним суперником Марченка буде п'ятий номер посіву Бернард Томіч.

Нагадаємо, що на турнірі в Ріо-де-Жанейро Долгополов не зміг вийти на корт у чвертьфінальному матчі проти Рафаеля Надаля через травму плеча.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі