До півфіналу чемпіонату світу вийшли п'ять українських боксерів

Поділитися
П'ять українських боксерів вийшли до півфіналу чемпіонату світу, що проходить в ці дні в Баку, і таким чином забезпечили собі як мінімум бронзові медалі першості.

Денис Берінчик, який раніше сенсаційно вибив з турнірної боротьби чемпіона світу кубинця Іглесіаса, у чвертьфіналі категорії до 64 кг переміг азербайджанця Хейбатуллу Хаджіалієва з рахунком 33:19. Євген Хітров у ваговій категорії до 75 кг впевнено переміг боксера з Сербії Олександра Дреновака з рахунком 34:15.

Олександр Усик у ваговій категорії до 91 кг здолав чвертьфінальний бар'єр чемпіонату світу, перебоксував росіянина Артура Бетербієва з рахунком 17:13. Василь Ломаченко, який повернувся на чемпіонат світу після задоволеного протесту на результат бою проти бразильця Консейсао, вийшов до півфіналу у ваговій категорії до 60 кг, перемігши узбека Фазіддіна Гаібназарова з рахунком 18:10.

У ваговій категорії до 69 кг Тарас Шелестюк вийшов до півфіналу чемпіонату світу, з великими труднощами впоравшись з росіянином Андрієм Замковим. За підсумками бою була зафіксована нічия 13:13, але додатковий підрахунок «брудних» ударів виявився на користь Т.Шелестюка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі