"Дніпру" загрожує виключення з єврокубків через асистентів Рамоса

Поділитися
"Дніпру" загрожує виключення з єврокубків через асистентів Рамоса З тренерами "Дніпра" не розрахувалися повністю © ФК Днепр
Дніпропетровський клуб заборгував екс-помічникам головного тренера.

"Дніпро" можуть виключити з єврокубків на один з найближчих сезонів через заборгованості перед трьома асистентами колишнього головного тренера команди Хуанде Рамоса. Про це "Сегодня" стало відомо з джерела, близького до керівництва дніпропетровського клубу.

"В даному випадку мова йде про 900 тисяч євро на трьох асистентів екс-наставника команди Хуанде Рамоса. Вони довго писали в клуб листи, хотіли все вирішити по-мирному. Але в Ігоря Коломойського просто руки не дійшли.

Але виключення з єврокубків? Нереально! Призові, які УЄФА дає за вихід у групу Ліги Європи, понад 2 млн євро. Який сенс не заплатити 900 тисяч іспанцям?", - зазначило джерело.

Нагадаємо, Арбітражна палата Інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів прийняла рішення виключити "Дніпро" з наступного турніру УЄФА, в який він пробився б за результатами на внутрішній арені протягом трьох наступних сезонів (тобто 2016/17, 2017/18 і 2018/19), якщо до 31 січня 2016 року дніпропетровці не зможуть довести, що погасили всі прострочені платежі, виявлені до 30 вересня 2015 року.

У зв'язку з простроченими фінансовими зобов'язаннями раніше УЄФА тимчасово заморозив для "Дніпра" виплати призових.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі