"Дніпру" для перемоги в Лізі Європи може вистачити одного голу - експерт

Поділитися
"Дніпру" для перемоги в Лізі Європи може вистачити одного голу - експерт "Дніпро" перемагає за рахунок надійної гри в обороні © ФК Днепр
Сергій Кір'яков, колишній футболіст збірної Росії, нині займається тренерською роботою, прогнозує мінімальну перемогу "Дніпра" над "Севільєю".

Завдяки вдалій грі в обороні у матчі Дніпро - Севілья українська команда може здобути історичну перемогу і підняти вгору Кубок Ліги Європи.

Так вважає відомий у минулому російський футболіст, нападник Сергій Кір'яков. За словами експерта, досягати результату в нинішньому розіграші дніпрянам постійно допомагала злагодженість в оборонних порядках і особливий настрій.

"Поставлю на "Дніпро". У хлопців будуть горіти очі, вони стануть вигризати все на кожній ділянці поля. Рахунок? Українці мало пропускають, організовано діють ззаду. Один гол їм до снаги забити. Так що - 1:0 на користь підопічних Маркевича", - цитує Кір'якова "Спорт-Експрес".

"Очевидно, що "Севілья" буде діяти першим номером, "Дніпро" стане боротися і чекати свого шансу. Якщо у першому таймі команди не відкриють, це зіграють на руку українців. Після перерви вони піднесуть сюрприз", - додав фахівець.

Напередодні гравці Дніпра заявили, що хочуть здійснити свою мрію і зробити подарунок всій Україні.

"Як і раніше до кінця складно усвідомити, що ми дійшли до вирішального поєдинку. Ми майже здійснили свою мрію, залишилося зробити останній крок. Ну а фінал є фінал. Очікування, здогадки ... Ми повинні виходити і грати, показувати свій кращий футбол, а там вже - як доля розпорядиться, - сказав голкіпер "Дніпра" Денис Бойко офіційному сайту УЄФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі