Дніпродзержинську "Сталь" не закриватимуть, але планують переформатувати

Поділитися
Дніпродзержинську "Сталь" не закриватимуть, але планують переформатувати Ісраелян запевнив, що "Сталь" буде жити © ФК Металлург Донецк
Вардан Ісраелян спростував інформацію про те, що клуб може припинити існування.

Дніпродзержинську "Сталь" не закриватимуть. Президент "Сталі" Вардан Ісраелян спростував інформацію, озвучену юристом клубу Сергієм Какушей.

"Оприлюднена паном Какушей інформація не відповідає дійсності. Звертаюся до вболівальників дніпродзержинської "Сталі" і широкої футбольної громадськості України: ні про яке припинення фінансування і вже тим більше про закриття футбольного клубу "Сталь" не може бути й мови. Шанувальники команди можуть бути спокійні", - підкреслив Ісраелян в коментарі Football.ua.

При цьому президент "Сталі" заявив, що можуть відбутися зміни в клубній структурі: "Можливі лише зміни в самій клубній ієрархії, в структурі. Так, заплановано переформатувати клубну вертикаль, привнести кращі вітчизняні і закордонні практики, щоб зробити роботу клубу максимально ефективною.

В цей момент все у нас йде в нормальному руслі: команди знаходяться у відпустці, а адміністративний департамент впритул займається підготовкою зимових навчально-тренувальних зборів".

Читайте також: "Динамо" - "Сталь": огляд матчу

Нагадаємо, дніпродзержинський клуб завершив осінню частину сезону на дев'ятому місці в Прем'єр-лізі. Також "Сталь" пробилася в чвертьфінал Кубка України, де зіграє з "Дніпром".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі