"Дніпро" здолав "Іллічівець" і зберіг лідерство у Прем'єр-лізі

Поділитися
"Дніпро" здолав "Іллічівець" і зберіг лідерство у Прем'єр-лізі Євген Селезньов відзначився точним ударом у матчі з "Іллічівцем" © moskva.com
Лідери чемпіонату досить скромно виграли у маріупольців, яка проводила свій домашній матч в Дніпропетровську. Команди, як і раніше залишаються на різних полюсах - першому і останньому місці.

Дніпропетровський "Дніпро" здолав маріупольський "Іллічівець" 1:0 в рамках 8-го туру і зберіг лідерство в Прем'єр-лізі.

Після 8 зіграних матчів команди знаходяться на протилежних полюсах ліги - "Дніпро" лідирує з 22 очками, а "Іллічівець" - останній з 2 заліковими пунктами.

Поєдинок, який повинен був по ідеї перетворитися для дніпрян у легку прогулянку насправді виявився зовсім не "прохідним". І напевно рахунок на табло цілком відображає хід поєдинку. Створені біля воріт маріупольців моменти компенсувалися в сміливості футболістів команди Миколи Павлова, їх наполегливості.

Читайте також: Маркевич вважає, що доля "Дніпра" у Лізі Європи вирішиться в заключному матчі

Також в цей ряд порівнянь можна додати і те, що підопічні Мирона Маркевича провели більшу частину поєдинку вдесятьох. І видалення захисника Дугласа було цілком виправданим. Адже не зупини він прорив Артема Кулача, рахунок міг би бути і рівним. Точніше сказати, його б просто відкрили маріупольці - Євген Селезньов відзначився вже на 41-й хвилині, коли його команда перебувала вже в меншості.

Як би там не було, але "Іллічівець" знову продемонстрував, що здатний протистояти сильним опонентам. "Дніпро" ж, можна сказати, з мінімальними втратами закріпив свої позиції.

Іллічівець - Дніпро- 0:1 (0:1)

Гол: Селезньов, 41.

"Іллічівець" (Маріуполь): Чурілов, Цюпа, Яворський, Аксьонов, Бутко, Оберемко (Янаков, 84), Мішньов, С. Шевчук (А. Мандзюк, 71), Гринь, Тотовицький, Кулач.

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Бойко, Мигунов, Дуглас, Мазух, Лучкевич (Федецький, 83), Ротань, Кравченко, Коноплянка, Гама, Селезньов (Калініч, 62), Зозуля (Чеберячко, 25).

Покарання: Цюпа, 13. Гринь, 29. Оберемко, 58. Кулач, 59. Лучкевич, 68 (попередження). Дуглас, 22. Гринь, 73 (видалення).

Судді: Козик (Мукачево), Чертоляс (Херсон), Бицкало (Одеса).

5 жовтня. Дніпропетровськ. Стадіон "Метеор".

Додамо, що 5 жовтня відбудуться два заключні матчі чемпіонату Прем'єр-ліги: "Металіст" прийматиме запорізький "Металург", а "Динамо" зіграє з "Шахтарем".

Раніше повідомлялося, що в рамках поєдинку туру нападник "Говерли" Максим Шацьких встановив бомбардирський рекорд чемпіонатів України. Втім, його команда в підсумку поступилася луганській "Зорі" 1:2. !dt

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі