"Дніпро" здобув вольову перемогу над "Чорноморцем"

Поділитися
"Дніпро" здобув вольову перемогу над "Чорноморцем" "Дніпро" обіграв "Чорноморець" і знову вийшов на перше місце © moskva.com
Дніпропетровці зуміли на очах у своїх уболівальників здобути вольову перемогу над "Чорноморцем" і знову повернутися на перше місце в турнірній таблиці.

Дніпропетровський "Дніпро" на домашньому стадіоні здолав "Чорноморець" 2:1 у рамках 9-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги і повернувся на перше місце в турнірній таблиці.

Дніпряни пропустили ще до того, як стрілка секундоміра досягла екватора першого тайму. Проте до перерви підопічним Мирона Маркевича вдалося відновити рівновагу, втіливши ігрову перевагу в гол після швидкої атаки - відзначився Нікола Калініч.

Переможну крапку в матчі поставив все той же хорват Калініч, який пробив головою після навісу, а м'яч по дорозі в ворота зачепив одесита Павла Кутаса.

"Дніпро" - "Чорноморець" - 2:1 (1:1)

Голи: Бобко, (0:1). Калініч, 37 (1:1). Калініч, 66 (2:1).

"Дніпро" (Дніпропетровськ): Бойко, Федецький, О. Мазух, Лучкевич (Чеберячко, 90+1), Стрініч, Ротань, Канкава, Бруну Гама, Шахов (Селезньов, 63), Коноплянка, Калініч (С. Калініч, 82).

"Чорноморець" (Одеса): Паст, Зубейко, Тейку, Сіваков, Кутас, К. Ковальчук (Назаренко, 83), Бобко, Аржанов (Шиндер, 83), Гай (Діденко, 86), Опанасенко, Р. Фомін.

Покарання: Гай, 60. Фомін, 86 (попередження).

Судді: Труханів, Плужник (Харків), Андрєєв (Донецьк).

19 жовтня. Дніпропетровськ. "Дніпро Арена". 12 830 глядачів.

Раніше повідомлялося, що львівські "Карпати" спромоглись обіграти "Іллічівець" у протистоянні аутсайдерів - 1:0 і львів'яни перемістилися на 12-е місце.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі