"Дніпро" зберіг Чигринського і може повернути Назаренка

Поділитися
"Дніпро" зберіг Чигринського і може повернути Назаренка Чигринський залишиться в "Дніпрі" © sportarena.com
Дніпропетровський клуб комплектується напередодні другої частини сезону.

Дніпропетровський "Дніпро" зберіг у складі Дмитра Чигринського, він поїде на третій збір команди у зимове міжсезоння. У той же час Кирило Петров, який перебував на перегляді, склад "Дніпра" не поповнить.

"Команда виглядає краще, ніж на перших зборах. Попереду третій збір. Напевно, Петров з нами не поїде, хоч він залишив приємне враження. Але є деякі нюанси, через які ми не можемо його взяти. Чигринський буде. Сподіваємося, що з нами поїдуть Назарина і Адамюк. В принципі, ми зі складом визначилися. Чекаємо ще Ротаня і Матеуса", - підкреслив головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич в коментарі телеканалу "Футбол 1".

У той же час, як стало відомо MatchDay, в "Дніпро" може повернутися Сергій Назаренко. Ветеран українського футболу в даний час підтримує форму з "Дніпром" U-19 і 10 лютого провів у його складі 33 хвилини у матчі проти зачепилівського "Колоса" (0:1) в Кубку Наддніпрянщини. Назаренко був замінений через біль у нозі.

Нагадаємо, останнім клубом екс-півзахисника збірної України був "Металіст", який він покинув у листопаді 2015 року. У складі "Дніпра" 35-річний Назаренко провів 265 матчів і забив 54 голи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі