"Дніпро" за чотири дні проведе в Києві два найважливіших матчу сезону

Поділитися
"Дніпро" за чотири дні проведе в Києві два найважливіших матчу сезону На полі "Олімпійського" в 2015 році "Дніпро" здобув три перемоги © football.ua
14 травня дніпряни зіграють матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи, а 17-го числа - їм належить пройти випробування місцевим "Динамо".

Трибуни київського НСК "Олімпійський" побачать дві гри "Дніпра" протягом чотирьох днів. 13 травня дніпряни вилетіли з Дніпропетровська до столиці: Мирон Маркевич включив в поїздку 24 футболістів.

Нагадаємо, що 14 травня "Дніпро" проведе повторний матч 1/2 фіналу Ліги Європи проти італійського "Наполі", а 17-го числа в рамках 24-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги команда Мирона Маркевича зіграє проти місцевого "Динамо".

Список гравців, які можуть взяти участь в матчах виглядає наступним чином:

воротарі - Бойко, Лаштувка, Шелехов; захисники - Влад, Чеберячко, Дуглас, Федецький, Лучкевич, Гуйє, Матос, Переймів, Мигунов; півзахисники - Канкава, Коноплянка, Шахов, Безус, Гама, Федорчук, Ротань, Близниченко, Ксьонз; нападники - Калинич, Селезньов, Матеус.

Додамо, що Папа Гуйє і Павло Ксьонз мають право виступати тільки в національних змаганнях.

Також слід зазначити, що після матчу з "Динамо" 20-го травня "Дніпру" належить зіграти матч 1/2 фіналу Кубка України проти "Шахтаря". Ця гра відбудеться у Львові. Незабаром - ще одна зустріч з "гірниками" - в чемпіонаті 24 травня в Дніпропетровську.

Нагадаємо, що в чемпіонаті Прем'єр-ліги після поразки від "Зорі" дніпряни істотно погіршили своє становище в боротьбі за срібло. "Шахтар" випереджає їх на два очки, проте у "гірників" - набагато легкий графік ігор.

Читайте також: "Дніпро" - "Зоря" 0:2 - відео голів

7 травня в Неаполі Дніпро зіграв внічию 1:1 з Наполі в рамках 1/2 фіналу Ліги Європи. На гол Лопеса Сілви дніпряни відповіли точним ударом Євгена Селезньова. Нічийний результат залишає українському клубу хороші шанси на потрапляння у фінал.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі