"Дніпро" втратив виїзну перемогу над "Інтером"

Поділитися
"Дніпро" втратив виїзну перемогу над "Інтером" Євген Коноплянка не спромігся реалізувати пенальті © fcdnipro.ua
Підопічні Мирона Маркевича нарешті змогли показати свою гру у Лізі Європи. Але дніпрянам не пощастило: спочатку Коноплянка не забив пенальті, а згодом італійці спромоглися відбити спражній штурм своїх ворот.

Італійський "Інтер" все ж таки переміг "Дніпро" у нелегкому двобої, зумівши спочатку зрівняти рахунок, вийти вперед, а потім не дати суперникові забити вдруге - 2:1.

Незважаючи на чергову поразку у Лізі Європи, "Дніпро" зберігає шанси на вихід до плей-офф змагань: нічия у зустрічі "Сент-Етьєну" та "Карабаху" залишає варіанти для команди Мирона Маркевича. Але - треба перемагати у заключному пождинку проти французів та сподіватись на те, що "Інтер" переможе азербайджанців.

"Дніпро" у Мілані показав, що може грати навіть проти сильніших суперників - все ж таки "Інтер" завжди залишається "Інтером" - навіть на 9-му місці у Серії А. Дніпряни діяли розкуто, поступово створюючи напругу біля воріт господарів. Отже, гол на 16-й хвилині, який став результатом масованого наступу, не виглядав несподіванкою.

Буквально через декілька хвилин гості втратили можливіть подвоїти перевагу - це Євген Коноплянка програв дуель словенському голкіперові "нерадзуррі" Саміру Хандановичу. А потім не спрацювало футбольне правило - не забиваєш ти, забивають тобі. Серія рікошетів і м'яч у карному майданчику відлетів до Здравка Кузмановича - той не схибив.

Друга половина стартової 45-хвилинки пройшла під диктовку "Інтера", а після відпочинку господарі швидко вийшли вперед, коли Ернанес вивів Освальдо на ударну позицію і той не схибив. Правда до цього могли забивати і дніпряни, тим більше, що їхній суперник залишився у меншості.

Але подальша перевага та фінальний штурм не приніс результату. "Дніпро" створив дуже багато моментів, навіть забив гол, але його не було зараховано - Євген Селезньов перебував у положенні поза грою .

Отже, матч залишив подвійні враження - з одного боку команда Маркевича провела дуже хороший матч, а з іншого - програла. Але Фортуна напевно віддає нам борг - турнірне становищу у квартеті може подарувати "синьо-біло-блакитним" врешті решт жадану путівку до нокаут-раунду.

Група F

5-й тур

"Інтер" (Італія) – "Дніпро" (Україна) – 2:1 (1:1)

Голи: Ротань, 16 (0:1). Кузманович, 30 (1:1). Освальдо, 50 (2:1).

Нереалізований пенальті: Коноплянка, 28 (воротар).

Вилучення: Раноккіа, 47.

27 листопада путівку до плей-офф Ліги Європи здобуло київське Динамо, яке підтримало новий рекорд свого воротаря Олександра Шовковського перемогою над "Ріу Аве" 2:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі