"Дніпро" виключили з єврокубків на один сезон - ЗМІ

Поділитися
"Дніпро" виключили з єврокубків на один сезон - ЗМІ "Дніпро" пропустить єврокубковий сезон
УЄФА покарав дніпропетровський клуб через невиплачені заборгованості.

УЄФА заборонив "Дніпру" брати участь в єврокубках через заборгованість перед колишніми працівниками клубу. Дніпропетровці пропустять один з єврокубкових сезонів у найближчі три роки. Про це розповів член Виконкому ФФУ та головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков.

"Виключили. Одна участь протягом трьох років. Тому їх головний стимул в цьому році та сезоні - відразу ж позбутися цієї заборони. Хоча іспанцям все одно доведеться платити - інакше санкції ще гірше...", - написав Франків.

Зазначимо, що офіційне рішення з приводу дискваліфікації "Дніпра" сайт УЄФА ще не опублікував.

Нагадаємо, Арбітражна палата Інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів ухвалила рішення виключити "Дніпро" з наступного розіграшу єврокубків, в який він пробився б за результатами на внутрішній арені протягом трьох наступних сезонів (тобто 2016/17, 2017/18 і 2018/19), якщо дніпропетровці не зможуть довести, що погасили всі прострочені платежі, виявлені до 30 вересня 2015 року.

Читайте також: "Дніпро" відмовився платити борги і готовий до виключення з єврокубків - ЗМІ

Крайній термін погашення заборгованості для "Дніпра" закінчився ще 4 лютого. Раніше в ЗМІ з'являлася інформація як про те, що власник дніпропетровського клубу Ігор Коломойський принципово не хоче платити борги, так і про те, що він розпорядився виплатити частину заборгованості.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі