"Дніпро" відмовився від варіанту посилення найкращим бомбардиром Прем'єр-ліги

Поділитися
"Дніпро" відмовився від варіанту посилення найкращим бомбардиром Прем'єр-ліги Еріка Бікфалві у "Дніпрі" не буде © football.ua
Румунський легіонер Ерік Бікфалві здивував керівництво дніпропетровців занадто завищеними фінансовими апетитами.

Анонсований від'їзд румунського легіонера Еріка Бікфалві з луцької "Волині" в дніпропетровський "Дніпро" зірвався: на передсезонний збір з командою Мирона Маркевича відправиться лише один півзахисник лучан - співвітчизник Еріка Флорентин Матей.

Що стосується кращого бомбардира чемпіонату Прем'єр-ліги, на рахунку якого 9 голів, то від варіанту з ним дніпряни відмовилися з-за високих запитів за умовами особистого контракту.

"Ми завершили переговори щодо цього футболіста. У хлопця такі апетити, що нехай краще шукає інший варіант. Я бажаю йому успіху", - цитує головного тренера "Дніпра" Мирона Маркевича "Спорт-Експрес в Україні".

За інформацією низки ЗМІ, у "Волині" румун отримував місячне жалування на рівні 15-18 тисяч доларів, тоді як у "Дніпра" представники гравця попросили ледь не в три рази більше.

Контракт Бікфалві з "Волинню" закінчується влітку, тому по всій видимості "Волинь" спробує виручити за гравця хоча б мінімальну суму. Нагадаємо, що раніше повідомлялося про інтерес до Еріку з боку російського "Краснодара".

Читайте також: Кварцяний назвав дії вболівальників на стадіоні в Луцьку повстанням проти брехні

15 грудня стало відомо, що у 1/16 фіналу Ліги Європи "Дніпро" зіграє з грецьким "Олімпіакосом". Матчі відбудуться 19 лютого (домашнє поле) і через тиждень на виїзді у Піреї.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі