"Дніпро" відкрив нову домашню арену розгромною перемогою в плей-офф Суперліги

Поділитися
"Дніпро" відкрив нову домашню арену розгромною перемогою в плей-офф Суперліги Баскетболісти "Дніпра" здобули першу перемогу в плей-офф © БК Днепр
Баскетболісти з Дніпропетровська впевнено обіграли МБК "Миколаїв" у першому матчі першого раунду плей-офф чемпіонату Суперліги.

Старт плей-офф чемпіонату Суперліги-2014/15 дніпропетровський "Дніпро" відзначив перемогою 85:60 над МБК "Миколаїв".

Поєдинок відбувся на новій домашній арені дніпрян у Палаці культури "Шинник". Майданчик отримала нове обличчя після понад 30 років функціонування.

Таким чином, "Дніпро" повів у чвертьфінальній серії, і має чудові шанси пробитися в півфінал. Другий матч відбудеться 7 квітня на цій же арені, а всього протистояння триває до трьох перемог.

найрезультативнішим у складі господарів був Павло Ревзін, який набрав 18 очок, а також Станіслав Тимофеєнко, на рахунку якого 16 очок, 12 підбирань і 4 перехоплення. У миколаївців відзначився Онуфрієв, якому вдався дабл-дабл - 11 очок, 13 підбирань, 3 перехоплення та 3 блок-шота.

Додамо, що в нинішньому сезоні, який ледь не зірвався з-за фінансових проблем у ряду клубів, плей-офф проходить в скороченому варіанті. До ігор на виліт не були допущені БК "Говерла" та "Ферро-ЗНТУ" - обидві команди не зуміли заплатити заявочні внески, а Суперліга пішла на принцип. В результаті, було прийнято рішення, що "Хімік" і "Будівельник" будуть стартувати з другого кола.

В іншій парі плей-офф грають БК "Київ" і "Черкаські Мавпи": 6 квітня кияни могли завершувати серію після двох домашніх перемоги, але в результаті все закінчилося для них поразкою без варіантів. Завдяки поверненню розігруючого Кемерона Рандлса, черкаські баскетболісти здобули впевнену перемогу 87:74. Четверта гра відбудеться 7 квітня в Черкасах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі