"Дніпро" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 23 травня

Поділитися
"Дніпро" - "Шахтар": анонс, де дивитися матч 23 травня "Шахтар" і "Дніпро" зіграють другий матч за три дні © football.ua
На стадіоні "Дніпро-Арена" місцева команда спробує зберегти шанси на срібний фініш і перервати двоматчеву серію без перемог в матчах з "гірниками".

Протягом менш ніж 30 днів "Дніпро" вже втретє зустрінеться з донецьким "Шахтарем". Притому, що до 29 квітня, коли відбувся перший поєдинок 1/2 фіналу Кубка України, "гірники" не могли виграти у суперника п'ять матчів поспіль, дві останні зустрічі завершилися для команди Мірчі Луческу на мажорній ноті.

За сумою двох матчів "Шахтар" вийшов у фінал Кубка України, і ось тепер у Дніпропетровську може гарантувати собі срібні медалі нинішнього першості Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, що спочатку матч повинен був відбутися 24-го числа, проте в Шахтарі погодилися дати Дніпру один зайвий день на підготовку до фіналу Ліги Європи. І тепер глядачі побачать напружене протистояння в суботній вечір.

Дніпро - Шахтар

23 травня, субота, 18:00. Дніпропетровськ, стадіон "Дніпро-Арена".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Орієнтовні склади (версія football.ua)

Дніпро: Лаштувка, Ксьонз, Гуйє, Сваток, Федорчук, Безус, Шахов, Близниченко, Бруну Гама, Матеус.

Шахтар: П'ятов, Срна, Кривцов, Ракицький, Ізмаїл, Степаненко, Фред, Марлос, Тейшейра, Тайсон, Гладкий.

Травмовані: Селезньов, Зозуля, Мазух, Кравченко, Мандзюк - Луїс Адріану, Дуглас Коста, Азеведу.

Дискваліфіковані: ні.

Суддя: Юрій Вакс (Хмельницький).

20 травня у Львові "Дніпро" був близький до того, щоб обіграти "Шахтар" і перевести з'ясування відносин у кубковій дуелі в додатковий час. Однак на 77-й хвилині суддя Анатолій Абдула призначив досить спірний пенальті у ворота дніпрян, і Луїс Адріану спокійно реалізував 11-метровий штрафний удар. Рахунок 1:1 влаштовував "гірників", а у гостей практично не залишалося часу, щоб виправити ситуацію.

Суддівство і груба гра донеччан, все це викликало обурення з боку гравців і тренерів "Дніпра". Деякі з них, як Руслан Ротань не стримали емоцій і висловили свою думку з допомогою нецензурних слів. Загалом, напевно Мирон Маркевич залишить на лавці запасних лідерів команди, аби ті випадково не отримали травми в запалі боротьби. А боятися є чого - 27 травня, нагадаємо, "Дніпро" зіграє з "Севільєю" у фіналі Ліги Європи.

"Шахтарю" ж що б то ні стало слід відібрати хоча б одне очко у "Дніпра", щоб гарантувати собі срібло і участь у кваліфікації Ліги Чемпіонів.

Читайте також: "Дніпро" буде готуватися до фіналу Ліги Європи через матчі з "Шахтарем"

Після матчу з "Дніпром" наставник "Шахтаря" Мірча Луческу зауважив, що не буде залишати команду в кінці нинішнього сезону. Але при цьому він чекає змін у формат чемпіонату.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі