"Дніпро" розгромив "Чорноморець" у відкладеному матчі 1/4 фіналу Кубка України

Поділитися
"Дніпро" розгромив "Чорноморець" у відкладеному матчі 1/4 фіналу Кубка України "Дніпро" забив у ворота "Чорноморця" чотири голи © ФК Днепр
Повторний поєдинок 8 квітня перетворюється для команд у формальність: дніпряни на виїзді забили у ворота одеситів чотири голи.

У відкладеному матчі 1/4 фіналу Кубка України Чорноморець - Дніпро підопічні Мирона Маркевича практично забезпечили собі перше за кілька сезонів участь у півфіналі турніру. На домашньому полі "моряків" у Києві дніпряни розгромили опонента 4:0.

Голами у воротах Євгена Паста відзначилися Руслан Ротань, Євген Селезньов (2) та Роман Безус. Примітно, що перший тайм матч завершився нульовою нічиєю.

Мирон Маркевич зумів вийти з ситуації, коли відразу кілька основних футболістів команди були задіяні в іграх за збірну України, Грузії, Хорватії, обійшовшись внутрішнім резервом. На поле вийшли Ян Лаштувка, Дмитро Чигринський, Лео Матос - гравці, які отримують у весняних матчах мало ігрового часу, а також дебютував за "Дніпро" захисник Папа Гуйє. Як виявилося, експеримент зі складом Маркевичу вдалося.

Чорноморець - Дніпро - 0:4 (0:0)

Голи: Ротань, 51 (1:0). Селезньов, 56 - пенальті (2:0). Селезньов, 88 (3:0). Безус, 90+3 (4:0).

Чорноморець: Паст, Петько, Мартиненко, Крнета, Слінкін, Гречишкін (Філімонов, 56), Калита (Путраш, 68), Луценко, Кіча (Данченко, 46), Балашов, Яворський.

Дніпро: Лаштувка, Ксьонз, Папа Гуйє, Дуглас (Безус, 71), Лео Матос, Чигринський, Чеберячко (Ротань, 46), Шахов, Лучкевич (Коноплянка, 46), Бруну Гама, Селезньов.

Попередження: Шахов, Дуглас, Лаштувка.

Суддя: Козик (Мукачево).

1 квітня. Київ. Стадіон "Динамо" імені Валерія Лобавского.

Таким чином, матч, який заплановано на 8 квітня, перетворюється для обох команд у формальність, адже навряд чи "Чорноморець" в нинішньому стані зуміє відіграти дефіцит в чотири м'ячі. Швидше за все, сьогоднішня перемога підопічних Мирона Маркевича означає, що "Дніпро" вперше з сезону-2012/13 вийшов у півфінал Кубка України. До речі, в тому розіграші на шляху до фіналу у дніпрян встали як раз "моряки".

Матч "Чорноморець" - "Дніпро" повинен був відбутися ще 4 березня в Одесі, однак його було перенесено на невизначений термін через нестабільну обстановку в місті на Чорному морі - за інформацією СБУ та МВС, глядачі та учасники змагань були схильні особливої небезпеки. Трохи пізніше в Прем'єр-лізі затвердили нову дату для гри - 1 квітня. А незабаром стало відомо, що столичний стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського став для "Чорноморця" домашнім на кілька поєдинків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі