"Дніпро" повторно програв "Сент-Етьєну"

Поділитися
"Дніпро" повторно програв "Сент-Етьєну" Монне-Паке відкрив рахунок в матчі © asse.fr
Підопічні Мирона Маркевича у Франції нічого не змогли протиставити господарям поля.

"Дніпро" не зумів взяти реванш у "Сент-Етьєна" за поразку в Дніпропетровську. Підопічні Маркевича в рамках четвертого туру групового етапу Ліги Європи у Франції пропустили три м'ячі.

Перший тайм "Дніпро" провів невиразно. Гості не знаходили цікавих варіантів в атаці, при цьому досить багато дозволяючи супернику. Один раз Бойко серйозно виручив дніпропетровців після удару від ніким не прикритого Монне-Паке, але пізніше той же футболіст "Сент-Етьєна" засмутив голкіпера "Дніпра". Зігравши в стінку з Беричем, Монне-Паке точно пробив під дальню штангу. "Дніпро" відповів голом Селезньова головою, але він зарахований не був - нападник підштовхнув захисника ще до того, як завдав удару.

У другому таймі дніпропетровцям не вдалося кардинально щось змінити у своїй грі, а "Сент-Етьєн" продовжив контролювати хід зустрічі. В результаті вже на 52-й хвилині перевага господарів зросла. Томечак обрізався в центрі поля, що призвело до прострілу з правого флангу, який вдалося замкнути Беричу. А ще через 13 хвилин зняв всі питання щодо результату матчу Амума, який тільки вийшов на заміну.

Зазначимо, що перший удар по воротах "Дніпро" завдав під кінець матчу. Тоді ж жовту картку отримав Ротань, який тепер пропустить матч наступного туру проти "Лаціо".

"Сент-Етьєн" - "Дніпро" - 3:0

Голи: Монне-Паке (38, відео голу), Берич (52, відео голу), Амума (65, відео голу)

"Сент-Етьєн": Рюффье, Погба, Перрен, Клер, Ассу-Екотто, Пажо (Клеман, 70), Ейссерік (Корньє, 80), Лемуан, Ру, Монне-Паке (Амума, 62), Берич.

"Дніпро": Бойко, Томечак (Лучкевич, 63), Дуглас, Гуйє, Федецький, Едмар, Матос, Чеберячко (Безус, 46), Ротань, Матеус, Селезньов (Бруно Гама, 78).

Арбітр - Маттіас Гестраніус (Фінляндія)

Попередження: Перрен (24), Пажо (51) - Селезньов (17), Матос (18), Едмар (37), Ротань (84), Федецький (90+2)

Читайте також: "Сент-Етьєн" відмовився відкривати сектор для вболівальників "Дніпра"

В іншому матчі групи G "Лаціо" на виїзді обіграв "Русенборг" (2:0). Таким чином, у римлян - 10 очок, у "Сент-Етьєна" - 7, а у "Дніпра" залишилося 4.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі