"Дніпро" повернув Піко

Поділитися
"Дніпро" повернув Піко Піко провів у "Дніпрі" минулий сезон © football.ua
Бразилець знову буде виступати за дніпровський клуб.

"Дніпро" повернув Андерсона Піко. Як повідомляє офіційний сайт дніпровського клубу, бразильський захисник в новому сезоні знову буде захищати кольори команди.

Піко останнім часом тренувався з "Дніпром" і був внесений в заявочний лист команди для участі у чемпіонаті та Кубку України. Бразилець буде грати під №36.

Зазначимо, що дебютувати в новому сезоні Піко зможе тільки після того, як закінчиться його дискваліфікація за бійку після матчу Кубка України проти "Зорі". Бразильцеві потрібно відбути ще чотири матчі. Таким чином, на полі він вийде лише у вересні в матчі проти "Чорноморця".

Читайте також: Екс-нападник "Дніпра" Матеус забив дебютний гол у Китаї

Нагадаємо, в минулому сезоні Піко провів 19 матчів у всіх турнірах, де забив 2 м'ячі і віддав 1 гольову передачу. Після закінчення сезону "Дніпро" не став викуповувати контракт гравця у "Фламенго", проте потім бразильський клуб розірвав угоду з гравцем, після чого він зміг повернутися в Дніпро на правах вільного агента.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі