"Дніпро" поступився в Римі і втратив шанси на вихід у плей-офф

Поділитися
"Дніпро" поступився в Римі і втратив шанси на вихід у плей-офф "Дніпро" зміг відзначитися лише раз © uefa.com
Підопічні Мирона Маркевича тричі пропустили від "Лаціо" і вибули з боротьби за вихід у наступний раунд.

У п'ятому турі групового етапу Ліги Європи "Дніпро" на виїзді грав з "Лаціо". Дніпропетровці поступилися і перетворили заключний матч проти "Русенборга" у формальність.

"Дніпро" міг відкривати рахунок вже на другій хвилині матчу, але після удару Данило від лінії штрафного майданчика м'яч пролетів зовсім поруч зі штангою. А двома хвилинами пізніше дніпропетровці пропустили: Кандрева вискочив на передачу з глибини і з гострого кута пробив повз Бойка, який вийшов з воріт. Надалі по ходу тайму "Дніпро" не виглядав командою, яка здатна відігратися і нічого по-справжньому небезпечного біля воріт суперника не створив.

У другому таймі дніпропетровцям вдалося зрівняти рахунок - Бруну Гама опинився в потрібному місці в потрібний час і в дотик пробив у дальній кут по м'ячу, який відскочив до нього. Але вже через три хвилини "Дніпро" пропустив другий м'яч ("Лаціо" допоміг рикошет), а знайти хороші можливості, щоб відігратися не зміг. Найкращий момент був у Селезньова, який з лінії штрафного пробив поруч зі штангою. А в доданий арбітром час гості пропустили ще раз.

"Лаціо" - "Дніпро" - 3:1

Голи: Кандрева (4), Пароло (68), Джорджевіч (90+3) - Бруну Гама (65)

"Лаціо": Беріша, Джентілетті, Раду, Конко, Маурісіо, Пароло, Катальді, Кандрева, Кишна (Луліч, 81), Матрі (Джорджевіч, 70), Клозе (Мілінкович-Савич, 66).

"Дніпро": Бойко, Федецький (Шахов, 73), Дуглас, Гуйє, Матос, Чигринський, Данило, Безус (Зозуля, 57), Гама, Матеус (Піко, 41), Селезньов.

Попередження: Раду (53), Пароло (78), Мілінкович-Савич (85) - Данило (79), Матос (83)

Арбітр - Гедемінас Межейка (Литва)

Читайте також: "Дніпро" - "Сент-Етьєн": кращі фото матчу

У паралельному матчі цієї групи "Сент-Етьєн" на виїзді зіграв внічию з "Русенборгом" (1:1). Таким чином, французький клуб разом з "Лаціо" за тур до фінішу групового етапу забезпечили собі вихід у плей-офф.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі