"Дніпро" підтвердив підписання двох захисників

Поділитися
"Дніпро" підтвердив підписання двох захисників "Дніпро" представив новачків © ФК Днепр
Дніпропетровський клуб уклав контракти з двома легіонерами.

Офіційний сайт "Дніпра" повідомив про підписання захисника збірної Хорватії і "Рієки" Івана Томечака і бразильця з "Фламенго" Андерсона Піко. Обидві угоди раніше анонсувала іноземна преса, а також неофіційний сайт "Дніпра".

25-річний Томечак оформив угоду на два сезони, а сума угоди за неофіційною інформацією склала 1 мільйон євро. У чемпіонаті Хорватії захисник провів 186 матчів і забив 22 голи. Також в активі гравця один матч за національну збірну Хорватії. 26-річний Піко буде виступати за команду Мирона Маркевича мінімум рік на правах оренди, після чого український клуб зможе викупити його контракт. Вартість новачка оцінюється в районі 750 тисяч євро. У чемпіонаті Бразилії Андерсон провів 92 матчі і забив 5 голів.

Томечак вже прокоментував свій перехід в українську команду: "Я такого розвитку подій не очікував. Готувався до чергового матчу "Рієки". Вийшов сюрприз - дуже приємний. Коли надійшло запрошення від "Дніпра", погодився відразу. Після семирічної кар'єри в Хорватії було величезне бажання виступати в сильному клубі сильної ліги. Перші три-чотири команди української ліги дуже сильні. Вони постійно грають в групових раундах Ліги чемпіонів і Ліги Європи, в наступних іх стадіях. За іграми "Дніпра" у другому турнірі я взагалі стежив дуже уважно, тим більше тут грали мої співвітчизники Іван Стрініч та Нікола Калініч. Своїми виступами "Дніпро" довів свою силу, а хлопці розповідали мені, що тут гарний колектив".

Читайте також: "Дніпро" підпише бразильського захисника - ЗМІ

Нагадаємо, що раніше "Дніпро" поповнився атакуючим півзахисником Джоном Хайро Руїсом з французького "Лілля".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі