"Дніпро" можуть виключити з єврокубків на один сезон

Поділитися
"Дніпро" можуть виключити з єврокубків на один сезон УЄФА може покарати "Дніпро" © uefa.com
Дніпропетровський клуб повинен довести, що погасив всі прострочені платежі.

УЄФА може виключити "Дніпро" з єврокубків в один з найближчих сезонів, якщо дніпропетровці не доведуть, що погасили всі заборгованості за простроченими платежами у важливих областях - іншим клубам, своїм співробітникам і/або соціальним/податковим службам.

Справу дніпропетровського клубу було передано до Арбітражної палати Інстанції УЄФА з фінансового контролю клубів (ІФКК), яка прийняла рішення поставити під загрозу участь дніпропетровців у єврокубках.

"Клуб буде виключено з наступного турніру УЄФА, в який він пробився б за результатами на внутрішній арені протягом трьох наступних сезонів (тобто 2016/17, 2017/18 і 2018/19), якщо до 31 січня 2016 року не зможе довести, що погасив всі прострочені платежі, виявлені до 30 вересня 2015 року. Також "Дніпро" оштрафовано на 100 тисяч євро", - йдеться в заяві на офіційному сайті УЄФА.

Нагадаємо, у зв'язку з простроченими фінансовими зобов'язаннями раніше УЄФА тимчасово заморозив для "Дніпра" виплати призових.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі